bloglovin

Jag är en trebarnsmamma bosatt i den vackra staden Jönköping tillsammans med min härliga man. Älskar att skapa och gör det efter ordspråket "Partum per animus" (Skapa med själen). Jag andas, lever och tänker scrapbooking. Mina barn är de finaste, och vi har alltid något roligt på gång!Följ vår vardag och mitt skapande.

2010-08-02
10:03:07

Oliver

Oliver utvecklas i en rasande fart nu. Han övar på att lära sig sitta, vingligt är det och mycket stöd krävs, men han tycker det är jätteroligt! Tjoar högt när han lyckas hitta balansen =) Han har även börjat intressera sig för saker som ligger på bord och golv. T ex så kan en tidning vara jätteintressant, eller en servett. Allt ska han försöka plocka med och helst snutta på *s* Tog faktiskt upp matstolen häromdan, då han totalvägrar babysittern när vi äter. Han ser ju inget därnere från golvet. Så fort han fick komma upp i matstolen så vart det frid och fröjd igen.

Nätterna flyter på lika fint som vanligt. Det har hänt några gånger att han hoppat över matningen vid 05-snåret, och sovit till sju. Men det är dock mer regel än undantag att ha äter därvid ;-) Matar honom fortfarande vid 23-snåret. Egentligen kanske jag borde försöka fasa ut den matningen oxå, men då skulle han nog vakna runt 02 eller något och vara hungrig. Sålänge barnen är hemma från dagis så behöver jag verkligen den oavbrutna sömnen mellan 00 - 05!

Han är inget större fan av att ligga vaken i vagnen längre. Har fått palla upp lite under huvudet/ryggen så han ska se bättre. Men han blir oftast arg *s* Försöker att inte "skämma bort" honom med att plocka upp för ofta, men det är svårt. Man vill ju att han ska vara nöjd och glad, men jag vet också att jag gör båd mig själv och honom en otjänst om jag börjar med det eviga bärandet. Been there done that. Jag bar på Alfons hela hans första år i princip. Ibland undrade jag om han växt fast på min höft ;-)
Nej,. kan han nöja sig med att halvligga i vagnen så är det bra. Snart kommer han ju kunna sitta upp så.

Lille korven!


Läsa expressen är vansinnigt intressant!


Första gången i matstolen!


Näbben på ankan är riktigt smaskensKommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (visas endast för mig)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:
Till startsidan ?