bloglovin

Jag är en trebarnsmamma bosatt i den vackra staden Jönköping tillsammans med min härliga man. Älskar att skapa och gör det efter ordspråket "Partum per animus" (Skapa med själen). Jag andas, lever och tänker scrapbooking. Mina barn är de finaste, och vi har alltid något roligt på gång!Följ vår vardag och mitt skapande.

2010-11-06
10:29:42

Bättre sent än aldrig!

Ja, snabb är jag då inte *s* Men nu, mina vänner, kommer bilder på det (näst) senaste producerade kortet! Det var till Ms syster som fyllde 25 i lördag.Framsida. Råkade överdosera blommor inuti, så det funkade inte att stänga kortet som jag tänkt. Sånt som händer =) Textstämpel från Reprint. Kortbasen är Bazzill Dots, och mönsterpapper från S.E.IInsida


Flickan, champagneflaskan och glaset i fönstret är stämplar från Magnolia. Fönstret är en stämpel ur ett kit jag inte minns vart jag köpt hehe..Vimpelstämpeln ur ett kit från Dear Lizzy. Blommor från Prima (som vanligt).


Stämplarna färglagda med distresser. börjar få in klämmen! =)


Lade på lite Glossy Accents på bubblorna i glaset för o framhäva de.

Blev rätt nöjd faktisk! =)
Gjorde ett kort till lilla Elias som fyllde 1 i fredags, glömde dock ta kort på det :( Orutinerat får jag säga! Jaja. Det blev fint det oxå, hade inte lika mkt tid på mig bara, så hann inte måla stämpelmotiv och sånt finlir.

Ha det skönt!2010-11-04
11:57:47

Om att ta beslut

När man har gått och grunnat på något ganska länge så är det en vääääldigt skön känsla när man äntligen bestämt sig för hur man ska göra. 

Fast lätt, det är det inte! Och har inte varit heller!
Men det kommer bli vansinnigt bra.      /hemliga tanten2010-11-03
13:04:15

Om att ha roligt

Många frågar om jag hade kul i lördags. En bild säger mer än tusen ord.


Vi hade lika kul (eller roligare) som det ser ut! =)


2010-11-03
11:03:02

Alfons 3 årskalas

Lite pics från Alfons 3 årskalas. Håll tillgodo!


Födelsedagsbarnet!


Leker med födelsedagståget! Gammelfarmor Ingrid till vänster i bild, mormor Yvonne till höger (för er som inte har kollen).


Mormor och Oliver


Kakmonster! Faster Emelie, farmor och en mammut


Finns det hjärterum så finns det stjärterum! Även om man får sitta i knät på varandra *s*


Spidermantårta med jordgubbar och "knappar" (nonstop). Givetvis.


Blev ändå lite tveksam ang tårtan, trots att den uppfyllde alla önskemål. Gammelmormor Inger i bakgrunden.Några som inte var tveksamma till tårtan. Moster Marielle, morbror Eddie och gammelmorfar Arne.


Lille Korven sitter hos mormor o grejjar med en vattenpickadoll. Fin färg på den! Lucas höll sig på behörigt avstånd från kameran, som vanligt.


Mormor o korven, och farfar i förgrunden!

Det var alles. Ikväll ska jag försöka komma ihåg att ta in kameran från bilen, så jag kan visa det senaste tillverkade kortet. Minnet är bra, men väääldigt kort ibland. Framförallt när det gäller saker som ska tas med. Jaja, även solen har sina fläckar ;-)

Ha en skön dag alla, i höstrusket! (sådana här dagar är man glad att barnen har lov, så man slipper promenera till dagis i ösregn).2010-11-02
14:00:13

Hajfakta

Var på Universeum igen med barnen den 25 oktober. Förra veckan alltså. Det var kul för vi fick se hajmatningen den här gången, var där på helgen förra gången och hajarna matas mån-ons-fre. I alla fall så berättade guiden lite om hajarna, lite faq och så.

Idag hörde jag Lucas inifrån barnens rum:

"Alfons, vi leker tigerhaj! Du är tiger och jag är haj!".


Jag måste ha missat något ur guidningen!Tiger eller haj - snarlik skillnad!   Hajen, som för den delens skull heter Herman, var dessutom inte det minsta blodtörstig. Inte en enda firre åt han. Och ingen brygga, helikopter eller båt (som hajarna i Hajen gör). Besvikelsen var stor hos den vuxna delen av publiken, hade ju hoppats på lite action!